Pozdr.
B.
Bumat pisze:Bo więksość polskich glajciarzy nie wybiera waruna, lecz to warun wybiera ich.
Pozdr.
B.
krislerta pisze:A ja mam już 1h7min3sekundy. Dziś przy silnym szkwalistym wietrze bawiłem się trzema glajtami i trzy razy się uniosłem a co?
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Pewny jesteś tych trzech sekund?
Bumat pisze:B.
micro pisze:krislerta pisze:A ja mam już 1h7min3sekundy. Dziś przy silnym szkwalistym wietrze bawiłem się trzema glajtami i trzy razy się uniosłem a co?
A gdzie film ?, bez filmu się nie liczy.
krislerta pisze:micro pisze:krislerta pisze:A ja mam już 1h7min3sekundy. Dziś przy silnym szkwalistym wietrze bawiłem się trzema glajtami i trzy razy się uniosłem a co?
A gdzie film ?, bez filmu się nie liczy.
Proszę doradź mi w kwestii sprzętu i kręcenia filmów. Nie mam o tym zielonego pojęcia. Film jaki bym nagrał to by była kupa smiechu i może gwóźdź do trumny. Bo bym zajął się filmowaniem i jebnołbym pewnie w drzewo. Dla mnie za dużo czynności
Blazej pisze:krislerta pisze:micro pisze:A gdzie film ?, bez filmu się nie liczy.
Proszę doradź mi w kwestii sprzętu i kręcenia filmów. Nie mam o tym zielonego pojęcia. Film jaki bym nagrał to by była kupa smiechu i może gwóźdź do trumny. Bo bym zajął się filmowaniem i jebnołbym pewnie w drzewo. Dla mnie za dużo czynności
Nie zebym jakos sie super znal ale na poczatek proponuje...nauczyc sie najpierw latac, tzn. jak najdluzej utrzymywac sie w powietrzu na poczatek. A jest sporo rzeczy o ktorych trzeba myslec, robic i planowac jednoczesnie. Jak juz to ogarniesz to wtedy powoli mozesz myslec o robieniu filmow, bo bedzie z czego
. Jesli jednak pomyslisz sobie, ze pitole bzdury to bedziesz mial duze szanse aby zostac i lichym pilotem i Hitchcockiem mizernym
.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość