SRU-2-Alps '19, czyli wyprawa Hike and Fly po kresce narysowanej 5 lat wcześniej, na początku mojego latania.
www.facebook.com/SRUvolbiv/
Nie wiem co tu dodać, ale więcej znajdziesz pod linkiem: www.sruvolbiv.com/sru-2-alps-19
Jeśli się podobało kliknij tu: www.sruvolbiv.com/support
SRU-2-Alps '19 - cały film
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: SRU-2-Alps '19 - cały film
Kawał dobrej roboty!
Osobiście bardziej podobała mi się wersja reżyserska, za to ta jest zdecydowanie lepsza dla szerszej, nie-tylko-lotniczej społeczności.
Dzięki Marcin!
Trzymam kciuki za kolejne wyprawy!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Osobiście bardziej podobała mi się wersja reżyserska, za to ta jest zdecydowanie lepsza dla szerszej, nie-tylko-lotniczej społeczności.
Dzięki Marcin!
Trzymam kciuki za kolejne wyprawy!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- tooosh
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Może to pierwsze wrażenie. Tamta wersja z prezentacji na Żarze była tylko surowym wyciętym materiałem, sam to oglądałem pierwszy raz 

- calhal
Też by mi się marzyło jakiś taki biwak flying przez Alpy. Tylko psychacz nie ten. Ja jestem z tych co to lądują jak trzepie za bardzo. A Ty tu wiatr, nie wiatr, burze, paka, a ciśnie dalej! Podejrzewam, że to co zrobiłeś w miesiąc to ja bym zrobił w dwa (no chyba, że faktycznie fajny warun by był cały czas).
Czekam na następne "wyprawy" i filmy/blogi z nich
Czekam na następne "wyprawy" i filmy/blogi z nich

- tooosh
Mając logo czerwonego byka na czole czy napinkę musiałbym lecieć w dni, które sobie odpuszczałem. Myślę, że trochę przeginałem w tą bezpieczniejszą stronę.
Jak Ci się marzy volbiv to możesz wyjść dzień wcześniej z namiotem w góry albo zaplanować sobie dwudniową trasę. Nie trzeba od razu przeskakiwać całych Alp
Jak Ci się marzy volbiv to możesz wyjść dzień wcześniej z namiotem w góry albo zaplanować sobie dwudniową trasę. Nie trzeba od razu przeskakiwać całych Alp

- calhal
tooosh pisze:Jak Ci się marzy volbiv to możesz wyjść dzień wcześniej z namiotem w góry
E to nie, to to robimy regularnie. Czasem nawet w ekipie sie grilla na góre wnosi

-
Świetny film! Dzięki za udostepnienie.