Pozdr.
B.
der pisze:Phi. A Maciek w czwartek polatał dwie godziny. Maciek !
der pisze:Phi. A Maciek w czwartek polatał dwie godziny. Maciek !
krislerta pisze:Witam podniosłem się po kontuzji i dzisiaj zrobiłem 3 zloty z niewielkiej górki. I mam kolejne 3 min do godziny mojego nalotu. Pozdrawiam było zajebiście.
JarekPG pisze:Jak zwykle fajnie oglądnąć !
Fajnie mieć taką "swoją" żaglową miejscówkę.
Łapa w górę ( czemu niema ocen ? )
Gdzie masz tą niewielką górkę?krislerta pisze:Witam podniosłem się po kontuzji i dzisiaj zrobiłem 3 zloty z niewielkiej górki. I mam kolejne 3 min do godziny mojego nalotu. Pozdrawiam było zajebiście.
prokopcio pisze:Gdzie masz tą niewielką górkę?krislerta pisze:Witam podniosłem się po kontuzji i dzisiaj zrobiłem 3 zloty z niewielkiej górki. I mam kolejne 3 min do godziny mojego nalotu. Pozdrawiam było zajebiście.
micro pisze:prokopcio pisze:Gdzie masz tą niewielką górkę?krislerta pisze:Witam podniosłem się po kontuzji i dzisiaj zrobiłem 3 zloty z niewielkiej górki. I mam kolejne 3 min do godziny mojego nalotu. Pozdrawiam było zajebiście.
Właśnie i ile metrów przewyższenia może mieć... do Wrocławia nie mam tak daleko.....
Gdzie masz tą niewielką górkę?[/quote] Rogoźnica dolny śląsk górka jest na czeskich forach opisana duże lądowisko. Przyjażdża tu czasem Andrzej Binkowski z kursantami.krislerta pisze:Witam podniosłem się po kontuzji i dzisiaj zrobiłem 3 zloty z niewielkiej górki. I mam kolejne 3 min do godziny mojego nalotu. Pozdrawiam było zajebiście.
prokopcio pisze:micro pisze:prokopcio pisze:Gdzie masz tą niewielką górkę?
Właśnie i ile metrów przewyższenia może mieć... do Wrocławia nie mam tak daleko.....
Chyba szykuje się ognisko drwala, być może z pedalskim zlotem
. Ja się piszę.
krislerta pisze:Zawsze na ognisko zapraszam. Przypomnijcie sobie jak byliście Leszczami i każdy metr się liczył i każdy zlot
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość