Ubezpieczenie np. Na lendak

Dział przeznaczony na informacje. Wszelkie wątki poboczne i pyskówki będą usuwane bez litosierdzia.
Ktoś

Ubezpieczenie np. Na lendak

Postautor: Ktoś » 26 marca 2026, 22:17

Heja jakie ubezpieczenie jest tam potrzebne i gdzie je kupić.
Pytam bo znalazłem kontakt do brokera PSP podażka.
Dzwoni się sto razy i nic. Nikt nie odbiera. Zapiasłem się do tego syfu PSP i zapłaciłem składkę podstawową OC . A co potrzebuję bo na lendak . Pytam bo pani broker PSP nie odpowiada . Może ktoś podpowiedzieć. Oczywiście będąc członkiem tego syfu PSP chętnie skorzystam z ich oferty w końcu składkę w tym gównie na ten rok zapłaciłem pierwszy i ostatni raz zresztą. Totalne nieporozumienie.

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: Ubezpieczenie np. Na lendak

Postautor: uriuk » 27 marca 2026, 16:59

A co to jest ubezpieczenie na lendak?
Chodzi ci o ubezpieczenie od odpowiedzialnosci cywilnej, ubezpiecznie od kosztow leczenia za granicą, od utraty bagażu, czy może ubezpiecznie szybki w telefonie?

Maxio

Postautor: Maxio » 28 marca 2026, 12:02

Ktoś pisze:Heja jakie ubezpieczenie jest tam potrzebne i gdzie je kupić.
Pytam bo znalazłem kontakt do brokera PSP podażka.
Dzwoni się sto razy i nic. Nikt nie odbiera. Zapiasłem się do tego syfu PSP i zapłaciłem składkę podstawową OC . A co potrzebuję bo na lendak . Pytam bo pani broker PSP nie odpowiada . Może ktoś podpowiedzieć. Oczywiście będąc członkiem tego syfu PSP chętnie skorzystam z ich oferty w końcu składkę w tym gównie na ten rok zapłaciłem pierwszy i ostatni raz zresztą. Totalne nieporozumienie.

Jak na pojedyncze dni to tutaj masz sprawdzoną Axa tylko zaznacz sporty wysokiego ryzyka:

https://www.axa-assistance.pl/ubezpiecz ... unt_travel

Ktoś

Postautor: Ktoś » 28 marca 2026, 12:47

Dzięki.
Od września zero kontaktu.
Ważne żeby składki płacić.

Wróć do „Ubezpieczenia”