Jędrek QŃ pisze: Nie proponował Ci nikt żeby skorzystać z porady lekarskiej?? Mamy dzisiaj 13 grudnia ale spójrz jeszcze na OZNACZENIE ROKU!!! 2020!!! Halo tu Ziemia!!!!
Halo...QŃ!!!

Pozdrawiam przedświątecznie
Wiesiek
Jędrek QŃ pisze: Nie proponował Ci nikt żeby skorzystać z porady lekarskiej?? Mamy dzisiaj 13 grudnia ale spójrz jeszcze na OZNACZENIE ROKU!!! 2020!!! Halo tu Ziemia!!!!
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Może łatwiej by było zablokować Wieśka na czas jakiś?
Piotr Domański pisze: Dopóki nie obraża bezpośrednio konkretnych osób niech se istnieje jako lokalny folklor, przynajmniej forum żyje.
Zbyszek , jakie tworzenie...czy "kreowanie"? Środowisko poprostu było i jest jakie jest i ma prawo być bardzo zróżnicowane poglądowo . No chyba, że nie na tym forum i jeśli ktoś wypowiedziałby tu przykładowo coś w stylu: "Bóg,Honor,Ojczyzna" to rzuci się tutaj na takiego Człowieka, cała sfora rozwścieczonych ,szydzących trolli? Oczywiście, że w swoich wypowiedziach nie jestem grzecznym świętoszkiem ale zauważ ,że zazwyczaj głównie wobec prymitywnego trollingu ,przypisującego mi swoje własne ,zafałszowane wymysły( jakie przykłady i tu nieco wyżej widać). To kolesiostwo jest Twoim zdaniem Zbyszek "cacy"? Ma to przecież nawet popierające łapki od podobnych autorom hejterskich ataków... Moim celem wcale nie jest tu obrażanie jakichkolwiek Ludzi(kogo uraziłem z góry przeproszę lub wyjaśnię nieporozumienie,proszę tylko o danie szansy, przez wskazanie za co ?). A jedynie bezlitosna krytyka mechanizmow, odgórnie blokujących możliwości, normalnego międzyludzkiego porozumiewania sie w sprawach decyzyjnych. Pomiedzy prawdziwymi, bezinteresownymi pasjonatami , współczesnego "latania dla każdego", oraz nastepnie ULCem.Zbyszek Gotkiewicz pisze:Nie chodzi o cenzurę, ale o tworzenie środowiska bez czynników szkodliwych.
Jarko_147 pisze:Swoją drogą, czy jeśli nie ma takiej możliwości, to jest opcja zablokowania użytkownika żeby forum nie wyświetlało mi jego postów? Inna sprawa, że to nie naprawi tematów, które już zepsuł :/
fotolot pisze:Zbyszek , jakie tworzenie...czy "kreowanie"? Środowisko poprostu było i jest jakie jest i ma prawo być bardzo zróżnicowane poglądowo . No chyba, że nie na tym forum i jeśli ktoś wypowiedziałby tu przykładowo coś w stylu: "Bóg,Honor,Ojczyzna" to rzuci się tutaj na takiego Człowieka, cała sfora rozwścieczonych ,szydzących trolli? Oczywiście, że w swoich wypowiedziach nie jestem grzecznym świętoszkiem ale zauważ ,że zazwyczaj głównie wobec prymitywnego trollingu ,przypisującego mi swoje własne ,zafałszowane wymysły( jakie przykłady i tu nieco wyżej widać). To kolesiostwo jest Twoim zdaniem Zbyszek "cacy"? Ma to przecież nawet popierające łapki od podobnych autorom hejterskich ataków... Moim celem wcale nie jest tu obrażanie jakichkolwiek Ludzi(kogo uraziłem z góry przeproszę lub wyjaśnię nieporozumienie,proszę tylko o danie szansy, przez wskazanie za co ?). A jedynie bezlitosna krytyka mechanizmow, odgórnie blokujących możliwości, normalnego międzyludzkiego porozumiewania sie w sprawach decyzyjnych. Pomiedzy prawdziwymi, bezinteresownymi pasjonatami , współczesnego "latania dla każdego", oraz nastepnie ULCem.Zbyszek Gotkiewicz pisze:Nie chodzi o cenzurę, ale o tworzenie środowiska bez czynników szkodliwych.
k
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Jak chciał mi przyjebać wyrażał się dość jasno i precyzyjnie.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Paralotniowy samiec alfa
Wystraszony który już latał nie będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość