1.Startowisko
2. Potrzeby
Dziękuje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
JakubM pisze:- Koszenie startowiska
- wycinka chaszczy na startowisku
- wycinka chaszczy
tooosh pisze:Trzeba Wam zapłacić, żebyście wzięli w ręce sekatory i ogarnęli w godzinę parawaitingu swoje startowisko?
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Wał Pińczowski. Potrzebny jest spychacz żeby wyrównał koronę wału w miejscu gdzie się startuje.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ten spychacz to był skrót myślowy. Bardziej chodzi o to, że nie ma osoby która by przepchnęła cały projekt od znalezienia właściciela terenu, poprzez wszystkie formalności aż do wykonawstwa.
starry pisze:Chłop chciał dobrze i w swej naiwności wypalił z tematem, ale ... trafił na "starych" prześmiewców
starry pisze:Chłop chciał dobrze i w swej naiwności wypalił z tematem, ale ... trafił na "starych" prześmiewców
Dziubdzius pisze:starry pisze:Chłop chciał dobrze i w swej naiwności wypalił z tematem, ale ... trafił na "starych" prześmiewców
Ten typ ma poczucie humoru
Toleruje takie wstawki.
Gorzej z mlokosami biora wszystko na serio. Biedny Uriuk np. nieraz na preclu oberwal od tepakow ktorzy obrazaja sie za nazwanie ich pierdolami czy cos w podobie. Ja uwielbiam jak moja zona mowi "Ty moja kochana pierdoło". W pierdolowaty sposob unikam mycia naczyn, scierania kurzy, obierania ziemniakow.
Ogolnie lubie jak cos mi wypada z rak i wiecej nie musze juz tego robic.![]()
Ps. Jak zona zobaczyla jak obieram ziemniaki to odrazu na pogotowie prewecyjnie zadzwonila zeby karetka krecila sie w pobliżu.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość