Zbyszek Gotkiewicz pisze:Piotrek. Nie było takiego przypadku, żeby środowisko pilotów i instruktorów odrzuciło jakiegoś złodzieja. Przecież jedziemy na jednym wózku a okradziony są i tak ludzie spoza naszego środowiska, bo oni dopiero do niego pretendują. Czyli dla nas problemu nie ma. Niech się martwią ci, którzy dopiero chcą się wyszkolić i kupić sprzęt. Na to nie dotyczy, bo wiemy kogo unikać. No, chyba że chcemy zrobić tanio SIV lub kupić coś najtaniej na rynku. Wtedy można przymknąć oko.
Zbyszek źle pojmujesz sprawy ja na przykład tym co zamierzają uderzyć w latanie swobodne polecam Ciebie, Waltera albo Marka Mastalerza bo moja żona się u niego uczyła i chwaliła mocno za Jego spokój ducha:) Tym co pretendują do PPG polecam Rodzyna chociarz Was nawet nie znam, ale znajomi polecają i znajomi znajomych też. To echo jest najwyższą formą promocji.
Są też tacy co lecą na skróty i dla takich... powinna być wolność jak sobie łeb rozbiją to ich problem, dlaczego mają płacić kilka stówek złodziejom których państwo usankcjonowało- za podpis? Nawet nie mogę powiedzieć, że płacenie za to jest to złe, niemoralne jest branie pieniędzy za podpis ale to państwo w tych przypadkach umożliwia prowadzić "rozbójniczą" działalność.